Sluit

Welkom bij Another Vision

jouw ondernemersklankbord

Ontdek onze aanbod

Is de tijd rijp?

Is de tijd gekomen om je droom realiteit te maken, maar wil je bijkomend advies voor de opstart?

Lees meer

Je eigen adviesraad

Eenzaam in je onderneming? Another Vision is jouw klankbord, jouw eigen adviesraad.

Lees meer

Financieel bewuster.

Leer kritische vragen stellen aan je boekhouder. Of nood aan een andere blik op jouw cijfers?

Lees meer

Groeistrategie

Je onderneming naar een hoger niveau tillen? Samen werken we de strategie uit.

Lees meer

WELKOM

Jouw ondernemersklankbord

Het ondernemerschap is als een spannende reis, vol avontuur en uitdagingen. Maar zelfs de meest doorgewinterde reizigers hebben soms behoefte aan een metgezel om de weg mee te delen, om het beeld weer scherp te zetten.

Als ervaren fiscaal accountant, erkend door het Belgisch beroepsinstituut ITAA, begrijp ik dat ondernemers met vragen kunnen zitten over allerlei aspecten van hun bedrijf, zoals opstarten, investeren, groeien, en het delicate evenwicht tussen werk en leven. Bij AnotherVision ben ik er om jou te begeleiden, niet alleen op financieel gebied, maar als jouw vertrouwde klankbord voor al jouw ondernemersvragen.

In de wereld van ondernemen zijn er momenten waarop je misschien twijfelt over de koers die je moet volgen. Soms lijken de antwoorden niet zo duidelijk als bij een schilderij waar je direct het resultaat ziet. Maar laat me je geruststellen - jouw onderneming is zo uniek als een kunstwerk, en ik ben hier om de nuances en details te helpen ontdekken.

Stel me voor als jouw ondernemerswingman. Ik ben niet hier om andere professionals, zoals jouw boekhouder, te vervangen, maar om aan jouw zijde te staan en jouw vragen te beantwoorden. Of je nu aan het nadenken bent over de opstart van een nieuw bedrijf, strategisch wilt investeren, of zoekt naar manieren om je bedrijf in balans te brengen met je persoonlijke leven, ik ben er om te luisteren, te adviseren en te begeleiden.

Als ondernemer begrijp ik dat jouw reis uniek is, en ik wil je helpen de best mogelijke route te kiezen. We zullen samen de obstakels overwinnen, naar het verleden kijken om de toekomst te plannen, en jouw ondernemersvisie helderder maken.

Dus, als je jezelf in een ondernemersdilemma bevindt, nodig ik je uit om met mij te praten. Bij AnotherVision gaat het niet alleen om financiën; het gaat om jouw succes en welzijn als ondernemer. Laten we samen deze reis van ondernemen vervolgen, met jou als kapitein en mij als jouw klankbord. Welkom aan boord!

Meer over Gregory

Wat zijn onze troeven?

Ondernemer sedert 2006.

Als collega-ondernemer ken ik de ups en de downs die je meemaakt. Laat mijn ervaring jouw les zijn, waaruit je kan leren.

Starter en ervaren ondernemer.

Of je nu aan het begin staat van een ondernemersverhaal of reeds verder gevorderd bent, je kan bij Another Vision terecht voor raad en daad.

Persoonlijk

Je onderneming is vaak je levensverhaal. Een uniek verhaal, waar we samen een nieuw hoofdstuk kunnen aan breien. Persoonlijk contact en volledig op jouw maat.

Honger naar kennis.

Een ondernemer leert steeds bij uit ervaring. Mijn eigen ervaringen en kennis vul ik steeds aan met bijkomende opleidingen. Deze breng ik praktisch over tot bij jou!

Klanten getuigen

Ik kwam bij Gregory terecht toen ik mijn ondernemend noorden kwijt was. Gregory hielp orde scheppen in de chaos. Hij zorgde voor perspectief en zette de dingen weer in de juiste context. Naast een enthousiasmerend klankbord heeft Gregory ook geweldig veel financiële bagage die hij praktijkgericht kan vertalen. Zijn eigen ervaring als ondernemer is een echte meerwaarde. Gregory is een warm luisterend oor, maar zet ook de voetjes op de grond en de puntjes op de i wanneer nodig. Hands-on, menselijk en oplossingsgericht. Kortom een rasechte ondernemer met bakken inzicht en het hart op de juiste plaats.

Eliza Dewaele

Kabine – interieur & geboortelijstjes

Schitterend! Bedankt voor de duidelijke informatieve sessie!

Bob Bulcaen

Interieur Architectuur (www.witblad.com)

Zeer bedankt. Proficiat met je heldere presentatie !

Jan Heethem

Finiq Maatmeubilair & totaalprojecten (www.finiq.be)

Een goeie presentatie, vol informatie en nuttige kennis. Je spreekt zeer rustig, wat ik positief vind.

Silvia Deprez

Training & taal : taalopleidingen, vertalingen, taaladvies

Gregory weet snel en duidelijk elke situatie in kaart te brengen. Dit was een sterke meerwaarde aan het bijsleutelen van onze interne werking. Bedankt!

Mathias De Beyser

Web Guru at Spotdesign