Sluit

een adviesraad - op jouw maat

Ondernemer helpt ondernemers

Je eigen ding doen, je droom waarmaken. Stap voor stap bouw je hard aan je zaak, je toekomst. Maar als zelfstandige sta je er ook vaak alleen voor. Binnen je nabije omgeving, vrienden en familie, vindt je niet altijd een klankbord. Je ziet bepaalde mogelijkheden niet meer, je dreigt de pedalen te verliezen.

Another Vision biedt je als collega ondernemer een objectieve maar kritische frisse blik op de uitdagingen die voor je liggen. We brengen een dieper inzicht, geven je een bredere basis om beslissingen te maken en knopen door te hakken. Dit kan onder meer gaan over :

  • luisteren, herbronnen en inspireren
  • je strategie en business plannen herbekijken
  • medewerkers motiveren of meekrijgen in je verhaal
  • extra medewerkers aantrekken of freelancers inschakelen
  • herbekijken van je structuur, je financiën, je marketing
  • ...
Ik start een klankbordtraject

Eliza De Waele - Kabine

Interieur en geboortelijstjes

Ik kwam bij Gregory terecht toen ik mijn ondernemend noorden kwijt was.

Gregory hielp orde scheppen in de chaos. Hij zorgde voor perspectief en zette de dingen weer in de juiste context. Naast een enthousiasmerend klankbord heeft Gregory ook geweldig veel financiële bagage die hij praktijkgericht kan vertalen. Zijn eigen ervaring als ondernemer is een echte meerwaarde.

Gregory is een warm luisterend oor, maar zet ook de voetjes op de grond en de puntjes op de i wanneer nodig. Hands-on, menselijk en oplossingsgericht. Kortom een rasechte ondernemer met bakken inzicht en het hart op de juiste plaats.

Overtuigd?

Contacteer me voor een geheel vrijblijvend gesprek.

500+

Linkedin connecties

102

Instagram volgers

23

Nieuwsberichten